Outdooractiviteiten

Lasergamen

Outdoor Lasergamen is een sensationeel simulatiespel dat ongeacht de leeftijd zorgt voor een spannende en leuke tijd. Zodra je het speelveld betreedt gaat het om één ding: zorgen dat jij en je team overleven en de opdrachten in teamverband vervult.

Lees meer

Bubblebal

In dit briljante en spectaculaire voetbalspel bevinden alle deelnemers zich in een opgeblazen bal. Door deze unieke toevoeging is het mogelijk om je tegenstanders pijnloos omver te kegelen. Deze lachwekkende groepsactiviteit is door iedereen te spelen. Van teamuitjes tot kinderfeestjes, van bedrijfsfeesten tot familiedagen en van Sponsorenbijeenkomsten tot sportdagen: Bubblebal is grappig en uitdagend om te spelen en hilarisch voor het publiek.

Lees meer

Boogschieten

Boogschieten bij zwembad het Run is natuurlijk een extra leuke ervaring. Na een uitgebreide instructie volgen er enkele inschiet rondes. De instructeur zal u de kneepjes van het boogschieten bijbrengen en de veiligheidsregels uitleggen. Eerst schieten de deelnemers met oefenpijlen en krijgen ze aanwijzingen om de schiethouding en dergelijke te verbeteren. Indien de deelnemers (reeds) vertrouwd zijn met boogschieten, kunnen er ook individuele of teampunten gescoord worden.

Lees meer

Kratstapelen

Al doende komt hij hoger en hoger. Gelukkig houden 2 teamgenoten het klimtouw strak dat aan de rug is bevestigd. Hoe hoger de toren wordt, hoe lastiger ook het aangeven van de kratten wordt. Totdat met een donderend geraas de hele toren onder je vandaan glijdt en je tussen hemel en aarde blijft bungelen. Een ervaring om nooit te vergeten en ook een leuk schouwspel vanaf de zijkant!

Lees meer

GPS-Tochten

De Loonse en Drunense Duinen vormen een schitterend decor voor elke tocht met GPS. Er zijn verschillende routes en afstanden mogelijk. Om een gevarieerd aanbod van tochten aan te kunnen bieden, zijn er 6 verschillende thema's en routes. Elke tocht start en eindigt op het Run in Drunen. Bij terugkomst kan er bij de horeca van het Run gegeten en gedronken worden.

Lees meer

Dropping

Wanneer het helemaal donker is, wordt iedereen verzameld. De groep wordt naar een geheime plek gebracht. Hiervandaan zult u na een instructie, met behulp van een GPS, de maan en de sterren de weg terug moeten zien te vinden. (Ont)spanning voor groot én klein! Om het extra spannend te maken, zullen er jagers het terrein ingaan om jullie te spotten.

Lees meer

Scuba Diving

Schrijf u in voor een introductie les en ervaar het samen met uw partner, kind(eren) uw Sponsoren, kennissen of uw collega’s. Of ben je binnenkort jarig en wil je een kinderfeestje om nooit meer te vergeten? Neem dan je Sponsoren en vriendinnen mee op duikavontuur!

Lees meer

Kampvuur

Gezellig samen rond een warm vuurtje. De ideale afsluiting van een actieve dag. Bij Outdoor Centrum Brabant kun je gebruik maken van de overdekte kampvuurplaats, waar je zelfs op regenachtige dagen droog zit.

Lees meer

Fiets en MTB verhuur

Bij onze verhuur ontvangt u een gratis kaart van het fietsroutenetwerk door Natuurgebied De Drunense Duinen en door Heusden Vesting. Wij helpen u graag met het uitzetten van een mooie route en kennen de mooie fietspaden en alle terrassen!!!

Lees meer

Katapult bouwen

Bij het katapult bouwen is het de bedoeling dat je met je groep in 45 minuten een zo goed en stevig mogelijke katapult weet te bouwen van een stapel materialen bestaande uit balken, touwen en elastieken. Als de katapult klaar is, moet er een bal zo ver mogelijk weg worden geschoten; hiervoor krijgen de teams vijf pogingen.

Lees meer

Bamboestieken

Het is de bedoeling kunstwerken te ontwerpen op basis van een aangewezen thema of in teamverband een constructie te maken die je daarna ook moet presenteren aan een ander team. Je begint met het construeren van driehoeken, vierkanten of sterren en vervolgens ga je alles aan elkaar ‘stieken’. In alle vormen is deze activiteit uit te voeren en het biedt gegarandeerd plezier!

Lees meer

Vlotten bouwen

De instructeur leert de groep een aantal handige knopen en daarna gaat deze aan de slag. Afhankelijk van de bouw vaardigheden wordt het de Titanic of de Vliegende Hollander! Vlotbouwen is een populaire activiteit om de teamspirit tijdens een groepsuitje te vergroten. Op minder drukke dagen is het mogelijk om te varen op ons 50m bad. We adviseren de deelnemers dan ook droge kleding mee te nemen. Kleedkamers met douches zijn aanwezig.

Lees meer

Oudhollandsche spelen

Op het terrein van "het Run" kunnen verschillende korte spellen gespeeld worden. Ideaal als middagprogramma in combinatie met andere activiteiten. Alle activiteiten kunnen zonder instructeur gespeeld worden. Maximaal aantal deelnemers: 80 personen. Als opvulling van de tijd tussen activiteiten door kan men er ook voor kiezen een of meerdere spellen van het parcours te doen.

Lees meer