Groenvoorziening zit in de familie

Op 1 maart 1990 startte Ad Muskens Hoveniersbedrijf De Langstraat in Elshout. Inmiddels verzorgen wij al ruim twintig jaar de aanleg en het onderhoud van zowel particulieren als bedrijfstuinen in de omgeving van Drunen, Gemeente Heusden, Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda. Wij doen dat voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Inmiddels is De Langstraat uitgegroeid tot een toonaangevend groenverzorgingsbedrijf met zo’n 14 medewerkers. Zij staan garant voor gewoon goede tuinen en groenvoorzieningen.

Persoonlijke aanpak met hoveniers die luisteren

Sinds 2010 is De Langstraat een écht familiebedrijf. Marcel Muskens, zoon van Ad, koos toen namelijk ook voor het groenwezen en werkt nu volledig mee in het hoveniersbedrijf. De klanten van De Langstraat zijn hierdoor nog vele jaren verzekerd van de vertrouwde praktische en persoonlijke aanpak en goede kwaliteit. Want zoals u gewend bent, blijven onze hoveniers onveranderd luisteren naar uw wensen. Het gaat het er ons gewoon om dat u tevreden bent met uw tuin.

Meer weten over de Langstraat?

Bekijk in de referenties aan welke groenprojecten we de afgelopen tijd werkten. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking, en volg ons op facebook.

Wij staan garant voor gewoon goede tuinen en groenvoorzieningen.